http://inspiredbydave.blogspot.se/search/label/Om%20mig

söndag 7 september 2014

"The warriors of DS Trademark" - Helgens filminspelning

En något annorlunda helg denna helg. Med en övergående sjukdomskänsla i kroppen begav jag/vi oss till Halmstad mot något som vi inte riktigt visste vad vi hade att vänta. Vi anlände på fredag kväll, jag Tommie och Anter och något senare anslöt även Niklas. Den sistnämnda agerar lärare inom DS med mycket fina vitsord och betyg från diverse utbildningar.
 

Från vänster: Jamilo, Alexander och Isak med fokus på att agera. Eller ja, Isak var som han var, allmänt glad :)


Mycket vänta var det under inspelningen där en del av denna väntan tillbringades i MECS egna biograf.

Vi hade ett gym bokat precis intill MECS web & reklambyrå som var platsen för inspelning. Förövrigt mycket fina lokaler och ett väldigt proffsigt och dedikerat team som tog hand om oss under inspelningsmomenten. Efter genomfört gympass med syfte att få till en något bättre blodgenomströmning i muskulaturen var det dags för inspelning. "Manus" för agerande var väldigt blandat, där vi alla genomförde både liknande moment medan andra scener kunde utspela sig på olika sätt. Jag vill passa på att lägga ut en bild på Jamilo som imponerade med en otrolig fysik med en ålder på +40 år.


Till vänster är Dzemo, inlflugen från Bosnien och till höger Jamilo, 42 år! Svårt att tro va?!


Ett känsla hos Isak som var ständigt närvarande var känslan av glädje.


Jag har sagt det förut och jag säger det igen... Att vara omgiven av människor som brinner för samma sak, har samma intresse är sannerligen inspirerande. Och i möten med en person, David Samuyiwa, som jag ser som både en vän och ledare är dessa möten som jag alltid försöker se till att ta tillvara på bästa sätt. Samtliga på plats vill jag säga hade en viktig roll i sitt sätt att bidra med inspiration och motivation. En fantastisk dag helt enkelt med en fantastisk grupp människor!


Framgångsrika samarbeten

DS Trademark har sedan en tid tillbaka mycket gynnsamma sammarbetspartners i bl.a Vivobarefoot och SKINS. Vivobarefoot med skor som är noga genomtänkt utformade där filosofin kopplas till en barfota teknologi. Kroppen har alla instrument du behöver där muskler och senor naturligt absorberar fotisättning och "stötar". Skelettet står den naturliga rörelsen och nervsystemet är det som skickar feedback kring utförandet. Vivobarefoot har ett utbud som även riktar sig till vardagsskor och barnskor.




Vidare har vi SKINS som står för kompressionskläder av riktigt hög kvalitet. Dessa har många funktioner där man genom forskning har upptäckt följande:

  • Ökar venöst återflöde
  • Minskar träningsvärk (fördröjd muskelvärk/DOMS)
  • Snabbar på återhämtningsprocesserna
  • Snabbar på bortforsling av mjölksyra
  • Ökar styrka och kraft
  • Ökar uthålligheten
  • Ökar musklernas syresättning
  • Förbättrar kroppens temperaturkontroll
  • Minskar ankelödem vid flygresor


Slutligen också ett stort tack till MECS web och reklambyrå som gjorde ett mycket proffsigt och seriöst intryck. Summan av denna filmning är en reklamfilm och som kommer att visas på rikstäckande TV, så håll utkik efter en grupp tappra krigare från DS Trademark om ett par månader! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar