http://inspiredbydave.blogspot.se/search/label/Om%20mig

söndag 2 februari 2014

TEAM OLIMP

 

Nu delar jag äntligen med mig till är, det jag så länge velat göra. Det där som jag förklarat i min värld är något drömbetonat. Jag är oerhört stolt över att kunna offentliggöra att jag nu är en av personerna i Team Olimp!

För ca tre veckor sedan fick jag ett mail från ett par av mina kontakter på Olimp. Jag fick förklarat för mig att de två har haft ögonen på mig under en period, min blogg men även Inspired by Dave på facebook. Jag har under en ganska lång period visat min uppskattning kring produkter som jag använder och har använt ur Olimps breda sortiment. Och som jag brukar säga är det väldigt lätt att tala gott om saker man genuint tror på, och något som längs vägen är en av de främsta stöttepelarna.

Ett par personer som för mig varit stora inspirationskällor i sättet att forma deras kroppar kommer nu vara "bredvid" mig i detta Team Olimp! Ett par av dessa är Therese SvedbomMauricio Del ToroMadeleine "Fitnesscoachen" Johansson, Theres Berglund, Jesper Kvarnhammar, Jerker Johansson. Teamet utgörs även av ett par andra personer som säkerligen kommer bli en del i mitt skrivande här framöver.


Sponsor

Detta betyder även att Olimp Sport Nutrition Norden kommer att gå in och vara min sponsor. Återigen något jag knappt vågade drömma om när jag beslutade mig för att skapa Inspired by Dave. Till en början var det, med handen på hjärtat, något där jag dels bara ville inspirera och hjälpa andra till en hälsosammare livsstil men också för min egen del där jag genom skrivprocessen befäster kunskap i många olika ämnen kopplat till hälsa.

Att det kommit till den nivån att Olimp vill gå in och sponsra mig ser jag bara som något positivt. Detta genom att det genererar i en ytterligare stor dos inspiration och motivation som jag kommer att låta Er alla dra nytta av genom att vara med på resan. Förhoppningsvis kan jag i och med detta få många av er därute att fortsätta tro på er själva i det ni gör, precis som i mitt fall, där jag helt och hållet började på ruta ett. Varje steg framåt är ett steg i rätt riktning, storleken på "steget" behöver inte vara det viktiga, utan huvudsaken är som sagt att det tas i rätt riktning! Med en ödmjuk approach i samtliga möten som äger rum vill jag mena på framgång kommer att komma på ett eller annat sätt.

Detta kommer som ni kanske förstår väldigt lägligt när det gäller min satsning inför 2015 där Men´s Physique utgör siktet!


Ett stort tack...

Nober på omslaget på tidningen Body
i juniutgåvan 2013. Här tillsammans¨
med Frida Sjöström.
...till de personer jag nämner som mina kontakter hos Olimp. Detta är Daniel och Kristoffer som alltid har bistått med service, pepp och uppmuntran längs vägen och som var de personer som först visade tro på det jag gör. Ett tack också till Christofer Nober som levererade det slutgiltiga och positiva beskedet att låta mig bli en del av Team Olimp!

Och självklart ett tack till Olimp Sport Nutrition Norden som tror på det jag gör!
Så, nu måste jag se till att lägga i en växel till och hoppas på att så många av er som möjligt vill ha en fot med i detta...

Det kommer inom kort komma med ytterligare nyheter tillika framgångar kopplat till Inspired by Dave!

Stay tuned... ;)





3 kommentarer:

  1. Grattis David! Vilken härlig start på 2014 :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack Sandro! Ja, verkligen en fin start. Och kommer bara bli bättre och bättre! :-)

      Radera