http://inspiredbydave.blogspot.se/search/label/Om%20mig

onsdag 5 september 2012

Projekt R tar lite semester

 

Eller närmare bestämt tre veckor kommer Patrik och hans familj spendera i ett förhoppningsvis soligt Spanien! Jag tror det blir nyttigt för Patrik att komma iväg och koppla av under denna period. Han har framfört att hans tanke är att inte träna alls, utan istället låta hans fru stå för den biten. Jag tror att han kommer komma tillbaka efter dessa veckor ännu mer motiverad och ännu mer träningsvillig. Något annat som jag ser positivt med denna vila är att Patrik den senaste tiden burit på en envis förkylning som har hindrat honom från att fullfölja träningen som tänkt. Förhoppningsvis kommer denna vila synas i form av progression i resultaten längre fram i höst! 
 
 
Det sista passet inför tre veckors vilan blev ändå ett 15 km pass. Ett pass på ett par skidor med sämre rull. Det finns olika kvalitet på hjul och rull och ibland gör man som så att man åker på de sämre för att spara på de finare med bättre rull. Sedan har jag fått förklarat för mig att man känner sig bra mycket snabbare när man väl kör på de finare hjulen. Bra där Patrik, bra med lite "självförtroende boost" ibland! Trots de sämre hjulen höll Patrik ändå en snitthastighet på 19,5 km/h.
 
För mig som känner Patrik ser jag hans största utmaning att nu verkligen hålla sig lugn i tre veckor. Jag anar att det kommer bli svårt men får ändå hoppas han håller sig till den tanken ändå. Vila för återhämtning och uppbyggnad Patrik, både fysiskt och mentalt!
 
 
Får önska Patrik med familj en riktigt skön semester!





 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar